Service

Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gefabriceerd. Mochten er zaken zijn die wij kunnen verbeteren of heeft u aanbevelingen kunt u altijd doormiddel van een e-mail contact met ons opnemen. 

Voor De Stoor staat uw klantentevredenheid altijd voorop dus zullen wij u zo spoedig mogelijk contacten.

Detail-de-stoor.nl

Onderhoud

destoor-stoffen

 De bekleding is een belangrijk keuze bij de aanschaf van een bank. Van belang daarbij is : onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en mooi in combinatie met leder. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Onze stoffen zijn afgestemd op een vaste stoffering, weinig rek en een hoge kleurechtheid. Niet elke stof is geschikt voor ieder model. Vandaar dat ‘de Stoor’ niet alle stofsoorten in haar stofcollectie heeft opgenomen. De juiste stof om te stofferen op vaste zit, vaste rug elementen heeft te maken met de dikte en de rek van de stof.

Wij leveren diverse stoffen met een speciaal label  die aangeeft dat deze vuil- en vlek-werende kwaliteit heeft. Het zijn oer sterke stoffen en makkelijk te reinigen. Bij de keuze van de stoffen kunt u bij ons vragen naar de stoffen die voldoen aan het label. De speciale onderhoudsmiddelen hebben wij in de showroom of kunnen wij voor u naleveren