Veel gestelde vragen

Wanneer is de showroom open?

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06-55345708.

Hebben jullie voorraad van de banken?

Wij leveren onze banken niet uit voorraad. De variatie van mogelijkheden maakt het niet mogelijk om uit voorraad te leveren. Alleen al de keuze van het aantal stoffen is zo groot dat u echt een unieke droombank samen stelt.

Wat is de levertijd?

Wij leveren normaal binnen 12 weken.

Ik ben project inrichter, retailer, stylist kan ik uw producten verkopen?

Wij leveren direct aan de consument maar als u mogelijkheden heeft voor onze mooie producten kunt u contact opnemen en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe krijg ik een vlek uit mijn bank?

Met AquaClean reinig je alle vlekken met alleen water!

Wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw stof te kunnen reinigen. Daarom garanderen wij dat je hem gemakkelijk, snel en comfortabel kunt schoonmaken. Dankzij de AquaClean-technologie die in onze geselecteerde stoffen is verwerkt, kun je alleen water gebruiken om incidentele vlekken zoals wijn, koffie en eten te verwijderen.

 

Het is raadzaam om een ​​stofzuiger te gebruiken om stof te verwijderen.

 

Kies AquaClean voor de beste schoonmaakgarantie.

Reinigen met water, in drie eenvoudige stappen:

In slechts drie stappen verwijdert u zelfs de meest hardnekkige vlekken. Onze AquaClean-collectie biedt mode, kleur, textuur en kwaliteit, met behoud van uw comfort.

 

  1. Verwijder overtollig product dat op de stof is gemorst.
  2. Breng water aan op de vlek, rechtstreeks of met een papieren zakdoekje of een absorberende doek, zonder de bekleding te vochtig te maken. Wacht een paar seconden.
  3. Druk op de vlek met het papieren zakdoekje of de doek en wrijf vervolgens zachtjes met cirkelvormige bewegingen over de stof. Als de vlek niet volledig verdwijnt, herhaalt u het proces zo vaak als nodig is. Voeg water en een beetje zeep toe om de hardnekkigste vlekken, zoals permanente markers, volledig te verwijderen.

 

Waarom AquaClean?

Omdat het een revolutionair product is waarmee u de stof in zeer korte tijd en zeer effectief kunt reinigen met alleen water. Het Aquaclean-behandelingssysteem bedekt elke afzonderlijke vezel met een onzichtbare moleculaire coating. Dit voorkomt dat vuil de vezels van de stof binnendringt, wat helpt om de stof te behouden en de levensduur van uw bankovertrek te verlengen.